Известие

Collapse
No announcement yet.

Данък АР 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колега моя го изчислиха в Плевен от МДТ на 182лв.
    Това за гаджето от подписа.
    sigpic
    Живота е компот и всеки се бори за слива във него.
    АЛФА РОМЕО 156 1,9 JTD предишна
    АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD сегашна 150p.s. 2003г

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
      Що?
      От общината казаха че:
      Щом имам три автомобила на които съм платил "Минетки",това било достатъчно да си размазвам окачването през месец,два.И тъй като нямам алтернатива да стигна от точка А до точка Б,по второкласен или третокласен път без да има табела "Минетка".
      И тъй като те нямало да спрат да пълнат източената държава с моите пари и вашите...
      И тъй като в близките 50 години няма да има хубави пътища..
      И тъй като в близките 50 години нямало да има парко места,където да не слагат избирателно скоби,и да идва "Паяка"....
      И тъй като хората които пребивават постоянно в София нямало да плащат тук данък,щото регистрацията им била от друго населено място..
      И тъй като нямало престъпност и съседите не си драскат или пукат гумите за мястото което му е бащиния
      И тъй като..много и тъй като станаха.....и аз в близките 50 години ще пропусна да плащам данък на автомобилите си,тоест няма да ги регистрирам в общината.

Само се чудя кога ще има протести,като трябва да даваш и да получаваш.
      Аз съм съгласен да плащам ако 3км не ги изминавам на полу-съединител 15 мин.

--------------
      И да ме критикувате и да ме псувате,не ми пука
      Last edited by Linkestis; d.m.y г., 09:38.
      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
        и аз в близките 50 години ще пропусна да плащам данък на автомобилите си,тоест няма да ги регистрирам в общината.
        +1
        166 2.4 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
          И да ме критикувате и да ме псувате,не ми пука
          Май няма да се намери, кой да те обори. И аз спрях да плащам данък за новопридобитите автомобили. Просто виждам, че парите ми потъват в бездънна яма.
          GTV

Comment

Първоначално публикувано от Vins Покажи съобщение
            Май няма да се намери, кой да те обори. И аз спрях да плащам данък за новопридобитите автомобили. Просто виждам, че парите ми потъват в бездънна яма.
            Така, ама те се трупат, нали? все ще те накарта да ги платиш. поне сподели с нас как да избягаме от това бреме. аз също не съм плащал данък от откак съм купил колата, имам полвин вноска платена за 2,5 години. обаче сега като искам да я продам ще си ги платя накуп май
            Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive

Comment

Лошото е че рано или късно, щем не щем ще ни накарат да си плащаме данъка.
              А това време като че ли наближава.....
              AR 166/159 - 2.4 jtd/m

Comment

Linkestis , кой ще те псува бе братле нали всичките сме като теб .Мен никой не може да ме накара да плащам на тия кожодери по 250 кинта и да няма 50 метра равен асфалт.Направо вече ми се драйфа от тая кочина София бе,няма здрава улица и на всичко отгоре кат валне малко дъжд целия град потъва в кал и локви ,бе мизерия пълна
                alfa romeo 166 2.4 jtd

Comment

Колеги,само от смърта и данъците не може да се избяга! За какво го пипнаха Ал Капоне! Данъци! Ако има някой да каже някаква схема по която да ги врътнеме нещо,да казва! Ще сме много благодарни!
                  Alfa Romeo 166 2.4 JTD 140hp/after remap 190hp/ Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp/after remap 140hp/!!!/Suzuki750 Gsx-R 150+hp.

Comment

Днес се обаждах до община Сливен и ми казаха 250 лв. и стотинки за 2011 г. но може да се плати на две вноски до 30.06 и до 30.10.

Поздрави
                    алфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
                    алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.

Comment

Преди можеше да си регистрирате колите в кат а да не ги вписвате в данъчното Така не ви върви данък Но мисля че вече кат и данъчното си направиха общи системи и ако я регистрирате в кат а пропуснете данъчното ви привикват
                      ALFA ROMEO 166 2.4JTD 100kW

Comment

Мммне пресен пример от преди две седмици..все още нямаше такова изискване
                        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Така или иначе данъците вървят дори с лихвите така че един слънчев ден ще се плащат дори и да продадеш колата/колите/.

Поздрави

Comment

Има давностни срокове
                            5 годишен за главницата и 3 годишен за лихвите

Comment

Първоначално публикувано от Алфист11 Покажи съобщение
                              Има давностни срокове
                              5 годишен за главницата и 3 годишен за лихвите
                              Искаш да кажеш че след 5 год. държавата ти опрощава данъка.Като си бракувах Жигулито платих всичко на куп и то с лихвите защото в КАТ искаха документ от данъчното. Не беше плащан данък за 7 или 8 години. Платих с лихвите около 220 лв.

Обърнахме го на спам.

Поздрави

Comment

Искам да кажа,че дължиш данъка,за който не си потърсен в продължение на 5 години от датата на падежа по години.Примерно,ако дължимият ти данък за 2010 г е бил с падеж(последна дата за плащане)31.12.2010,то ако в следващите 5 години не те потърсят от данъчното(до 31.12.2015) значи изтича давността за данъка ти,който е бил дължим през 2010 и така се смята за всяка следваща година.Изтеклата давност означава,че данъкът продължава да бъде дължим,но не и изискуем(може да се позовеш на давността),а платеният доброволно данък над 5 годишната давност не се връща от съответната институция.
                                В най-лошия случай дължите изискуеми данъци за последните 5 години,при условие,че давността не е била прекъсната.Всичко над тези 5 години е изгубено за държавата.

Comment

Working...
                                X